Virgin Galactic

Tänk dig att få uppleva något som få bara kan drömma om. Att få resa utanför jordens atmosfär, känna viktlöshet och beskåda vår planet från utsidan. Det är nu möjligt.

Virgin Galactic erbjuder dig en unik resa du aldrig kommer glömma. Nu kan även du bli astronaut och följa med på en färd ut i rymden. Med nyskapande teknik och specialanpassade material är det nu möjligt för privatpersoner att få uppleva något utöver det vanliga. Allt du behöver veta finns att läsa på våra informationssidor om Virgin Galactic. Ta chansen och låt Virgin Galactic, i samarbete med Upplevelsepresent.se ta med dig på ditt livs resa.

 


 

Rymdskeppen

Läs mer om skeppen som ska göra dig till någon av de få utvalda som rest ut i rymden. Utförlig beskrivning av rymdfärjans material, utformning och historia finns under länken nedan.

Läs mer om rymdskeppen här!

 


 

Resan

En resa med Virgin Galactic består inte bara av en rymdresa. Både före och efter rymdresan har du möjlighet att följa med på specialevent arrangerade för er Astronauter. Det kan vara en vecka på Necker Island med Richard Bransson, rymdparty på Spaceport America eller VIP-inbjudan på exklusiva flyguppvisningar. Nedan följer en tydligare beskrivning av allt du genomgår när du reser med Virgin Galactic.

Läs mer om rymdresan här!

 


 

Spaceport America

Läs mer om världens första kommersiella Spaceport och hemmet för Virgin Galactic. Läs om historien, byggnation, design och miljöpåverkan.

Läs mer om Spaceport America här!

 


 

Säkerhet

Genom noga utvalda partners och genom att sätta säkerheten i första hand har en rymdresa tagits fram som är så säker en rymdresa kan vara idag. För mer information om säkerhet, följ länken nedan.

Läs mer om säkerhet under rymdflygningen här!

 


 

Vad kostar en rymdresa?

Priset för en rymdresa med tredagars förberedelseprogram är ca. 250.000 USD. Du kan välja att betala en depositionsavgift på 10% för att säkra din egen plats och få tillgång till alla exklusiva events runtom världen som erbjuds befintliga och blivande astronauter.

För att boka din plats - kontakta Upplevelsepresent.se:

Telefon: 08-660 16 10
Mail: info@upplevelsepresent.se