Så fungerar det

 1. Köp upplevelsen

Välj upplevelse i vår webbshop genom att klicka på någon av kategorimenynerna. Du kan också använda dig av sökfunktionen genom att skriva in vad du söker och trycka enter. Klicka sedan på den upplevelse du är intresserad av för att få mer information. När du har gjort ditt presentval så klickar du på köpknappen för att komma till kassan.

 2. Leverans

Välj leveranssätt och fyll i alla dina uppgifter. Du får möjlighet att skicka en hälsning till mottagaren som kommer att tryckas på värdebeviset. Till exempel: Stort Grattis på födelsedagen, här kommer en fartfylld present! Välj betalningssätt, vi erbjuder just nu betalning mot konto/kreditkort eller faktura. Du kan också besöka vår butik i Stockholm och betala på plats med kort eller kontanter. Du kan välja e-postleverans och få ditt presentkortet levererat direkt till din mejl. Vid postleverans är din beställning normalt framme nästa dag om du beställer innan 16:00.

 3. Ge bort upplevelsen

När den stora dagen är kommen ger du bort upplevelsepresenten till mottagaren innehållande värdebevis med bild och övrig information.

 4. Bokning av upplevelsen

Den glada mottagaren av upplevelsepresenten använder sedan värdekoden på presentkortet för att logga in på vår hemsida och få information om bokningen av sin upplevelse. Oftast bokar man direkt genom arrangören.

 5. Upplev

Mottagaren genomför sin upplevelse och får en häftig, spännande eller njutningsfylld stund. Garanterat ett minne för livet.

 
 

- Alltid hos oss -


Snabba leveranser

Beställ senast kl. 16:00 så skickar vi din order samma dag. Bråttom? Du kan även skriva ut ett tillfälligt presentkort direkt efter köpet. Läs mer om våra leveransalternativ här!Fri bytesrätt

Är du osäker på vad mottagaren vill uppleva? Lugn, vi erbjuder fri bytesrätt under hela giltighetstiden. Med ett sortiment av över 500 upplevelser är vi säkra på att mottagaren hittar något som passar. En bra garanti för en lyckad present.Öppet köp

Har du ångrat dig? Inga problem. Vi erbjuder 14 dagars öppet köp så att du i lugn och ro kan bestämma dig om upplevelsen är rätt. Läs mer om våra villkor för återköp under allmänna villkor.Förlängning av presentkort

Alla våra presentkort har en giltighetstid på ett helt år för att mottagaren i lugn och ro ska hinna boka in sig på sin upplevelse. Är det så att presentkortet mot förmodan är på väg att bli ogiltigt kan mottagaren för en mindre avgift själv förlänga presentkortet upp till 12 månader via vår inloggningssida. Kom ihåg att detta måste göras innan giltighetstiden upphör.Prisgaranti

När du handlar på Upplevelsepresent.se kan du känna dig trygg att du får ett bra pris på din upplevelse. Vi anstränger oss för att se till att kunna erbjuda dig så låga priser som möjligt. Skulle du mot förmodan hitta samma upplevelse till ett lägre ordinarie pris hos någon annan upplevelsepresentaktör inom 14 dagar efter ditt köp, så får du givetvis köpa produkten hos oss till samma pris.

Detta gäller för vår prisgaranti:
- Prisgarantin gäller på ordinarie pris, dvs. inga kampanjpriser, tillfälliga rabatter, reapriser, priser som kräver medlemskap e.l.
- Prisgarantin gäller för exakt jämförbara upplevelser (gilltighetstid på presentkortet, varaktighet på upplevelsen, antal personer, utrustning etc.)
- Prisgarantin gäller i 14 dagar efter genomfört köp

Hittar du samma upplevelse hos någon annan upplevelsepresentaktör, kontakta vår kundservice och meddela vart du hittat upplevelsen till ett billigare pris, så hjälper vi dig att få samma pris.