Kryssningar

Med över 60 fartyg under fem olika rederier kan vi erbjuda en kryssning för alla smaker när du vill uppleva världen. Längden på kryssningarna varierar från en natt till över en månad. Upplevelsepresent.se erbjuder allt från antarktiskryssningar under expeditionsform, fraktfartygskryssningar, kryssningar över atlanten till lyxkryssningar i Medelhavet, Karibien och resten av världen. Servicenivån, komforten och maten ombord varierar med ditt val av rederi – men njutningen med att vara till havs är detsamma oavsett vilket av våra kryssningar du väljer. Givetvis är vi anslutna till Kammarkollegiet för din trygghet i samband med din resa. Vilken kryssning passar dig bäst? Börja med att läsa om våra rederier nedan som vi har valt ut med omsorg. Vi på Upplevelsepresent.se brinner för kryssningar och ger dig råden som gör din resa extra minnesvärd.

 


 

Hurtigruten - Foto: Trym Ivar Bergsmo

Hurtigruten

Hurtigruten kallas för Norges livsnerv och har avgångar varje dag från Bergen och hamnar längs Norges kust. Du väljer själv hur långt du vill åka och vilka restauranger du önskar utnyttja ombord. Priser exklusive mat från 500 kronor per natt. Du måste uppleva Hurtigruten och Norges fantastiska kust åtminstone en gång i livet. Förutom Norges kust erbjuder Hurtigruten även expeditionskryssningar till Spetsbergen, Antarktis och Grönland.

Fotograf: Trym Ivar Bergsmo

 


 

Royal Caribbean

Royal Caribbean

Ombord på Royal Caribbean finns det något för alla. Man kan närmast jämföra fartygen med flytande resorts som besöker nya spännande besöksmål varje dag. Upplev storstadens puls på dagen och njut av broadwayshower, vattenrutschkanor, tennis golf och fine dining ombord mellan hamnarna. Det finns så många aktiviteter ombord att du omöjligt kommer att hinna med allt under en resa. Fartygen har fokus på barnfamiljer och aktiva individer som vill ha mycket att göra under hela kryssningen. Priset som anges är alltid All Inclusive med fri roomservice och möjlighet till barnpassning. Pris från cirka 750 kronor per dag och person. Kryssningarna varierar från två till 14 dagar i längd. Kontakta oss och beställ din kryssning med Royal Caribbean.

 


 

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Detta är förstahandsvalet för par och kompisar som vill sätta njutningen i förstahand. Här hittar du få barnfamiljer och överflöd av fristäder för kropp och själ. Vad sägs om att njuta av havet på soldäck med en riktig gräsmatta under picknickfilten eller sitta i bubbelpolen och se Italiens vackra kustlinje flyta förbi. Fartygen har fantastiska restauranger med bland annat molekylbarer, SPA-avdelningar och bad i världsklass. Celebrity Cruises är ensamma med Aqua Class som erbjuder extra hälsosam mat i egen restaurang och tillgång till fri Spa och behandlingar ombord. Pris från cirka 750 kronor per dag och person. Kryssningarna varierar från sju till 14 dagar i längd. Kontakta oss och beställ din kryssning med Celebrity Cruises.

 


 

Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises

Azamara erbjuder lyxkryssningar med spännande besöksmål över hela världen. Under besöken är det inte ovanligt att man mixar besök med kulturinriktning med exklusiva events som formel 1 eller unika VM-tävlingar av olika slag. Rederiet har två fartyg med färre än två passagerare per besättningsmedlem vilket ger en exceptionellt personlig service. Ombord erbjuds bara det bästa av det bästa och vid hamnbesöken ingår det ofta hotellövernattningar. Längden på kryssningarna ligger mellan 7-14 nätter. Priset som anges är alltid All Inclusive med fri roomservice. Pris från cirka 16000 kronor per vecka och person. Kontakta oss och beställ din kryssning med Azamara Cruises.Strömma Kanalbolag

Strömma kanalbolag

Med strömma kanalbolag färdas du på Göta Kanal ombord på bekväma fartyg mellan Göteborg till Stockholm. Du får uppleva inte mindre än 32 slussningar där det också görs stopp för att utforska lokala sevärdheter. Ombord erbjuds du sköna hytter och helpension. Avgångarna sker främst under sommarmånaderna och kostar från cirka 1500 kronor per natt. Priserna inkluderar helpension.

 


 

Kontakta oss och boka din drömresa!

Telefon: 08 - 660 16 10
Mail: info@upplevelsepresent.se

Välkommen med din förfrågan.