- Så fungerar det -
1. Köp upplevelsen

Välj upplevelse i vår webbshop genom att klicka på någon av kategorimenynerna. Du kan också använda dig av sökfunktionen genom att skriva in vad du söker och trycka enter. Klicka sedan på den upplevelse du är intresserad av för att få mer information. När du har gjort ditt presentval så klickar du på köpknappen för att komma till kassan.

 2. Leverans

Välj leveranssätt och fyll i alla dina uppgifter. Du får möjlighet att skicka en hälsning till mottagaren som kommer att tryckas på värdebeviset. Till exempel: Stort Grattis på födelsedagen, här kommer en fartfylld present! Välj betalningssätt, vi erbjuder just nu betalning mot konto/kreditkort eller faktura. Du kan också besöka vår butik i Stockholm och betala på plats med kort eller kontanter. Du kan välja e-postleverans och få ditt presentkortet levererat direkt till din mejl. Vid postleverans är din beställning normalt framme nästa dag om du beställer innan 16:00.

 3. Ge bort upplevelsen

När den stora dagen är kommen ger du bort upplevelsepresenten till mottagaren innehållande värdebevis med bild och övrig information.

 4. Bokning av upplevelsen

Den glada mottagaren av upplevelsepresenten använder sedan värdekoden på presentkortet för att logga in på vår hemsida och få information om bokningen av sin upplevelse. Oftast bokar man direkt genom arrangören.

 5. Upplev

Mottagaren genomför sin upplevelse och får en häftig, spännande eller njutningsfylld stund. Garanterat ett minne för livet.